Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Επίθεση Ιωαννίδη στον Τζιτζικώστα για την εξόρυξη χρυσού: Αυτά τα λένε οι παπατζήδες! (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβόλους και Αντιπεριφερειάρχες ο Γιάννης Ιωαννίδης σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Ιωαννίδης χαρακτήρισε την ομάδα των Περιφερειακών Συμβούλων "πρωταθλήτρια που φοράει γαλανόλευκα" ενώ χαρακτήρισε "παπατζή", χωρίς να τον κατονομάσει, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, λόγω της άποψής του για την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική. "Δε μπορούμε τη μία μέρα να λέμε ότι είμαστε εναντίον της εξόρυξης χρυσού και σε τρεις μέρες να δίνουμε έξι άδειες για εξόρυξη στο νομό Σερρών.
Αυτά τα λένε οι παπατζήδες". Ο κ. Ιωαννίδης χαρακτήρισε πλαστές τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κάλεσε τους πολίτες να μην απογοητεύονται. "Στο τέλος εμείς θα είμαστε μπροστά και θα το κάνουμε με ήθος" τόνισε.
Παρών στην παρουσίαση ήταν ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος όπως και ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θόδωρος Καράογλου. "Έχουμε την πιο δυνατή ομάδα, την ομάδα που μπορεί να κάνει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρωταθλήτρια στην ανάπτυξη και στη κοινωνική συνοχή" δήλωσε ο Αν. Παπαμιμίκος. Παράλληλα ο κ. Καράογλου δήλωσε "έχουμε μια μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε με αξιοπρέπεια και ήθος, να είστε βέβαιοι ότι το βράδυ της 25ης Μαίου μπορούμε να πανηγυρίζουμε και θα πανηγυρίσουμε".


Συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: