Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ

Eίναι δεδομένο ότι o ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μπλοκάρει τη διαδικασία επικύρωσης της βαθμολογίας στη Super League, περιμένοντας τις τελεσίδικες αποφάσεις για τις πιθανές τιμωρίες (και με αφαίρεση βαθμών) του Ολυμπιακού.
Παρότι αρχικά το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League για την επικύρωση της βαθμολογίας ήταν προγραμματισμένο να γίνει την προσεχή Παρασκευή (5/5), τελικά αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.
Χωρίς την επικύρωση της βαθμολογίας (έστω επί μέρους των...
πρώτων θέσεων), δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα play off και έτσι μοιάζει δύσκολο να αρχίσουν οι αγώνες κατάταξης στις 10 Μαΐου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Όπως αναφέρει το Inpaok.com, το Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να αποκλείεται να πάει ακόμη πιο πίσω, καθώς ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να μπλοκάρει την επικύρωση, από τη στιγμή που εκκρεμεί η έφεση για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, είναι ανοιχτή η υπόθεση του Ολυμπιακός-Πλατανιάς και υπάρχει ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός και για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (λόγω Μοντέστο, Καπίνο και όχι μόνο).
Σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΚΑΠ δεν υποχρεώνεται η Super League να περιμένει, ωστόσο αν ο ΠΑΟΚ έχει την πλειοψηφία μπορεί να μπλοκάρει τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: