Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός: Η ΕΜΥ προειδοποιεί - Έρχονται (ξανά) χιόνια - Δείτε πότε και πού θα χιονίσει


– Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει τη χώρα από αύριο, Τετάρτη (07/12/2016) – Χιόνια στα ορεινά, τσουχτερό κρύο και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας θα «ντύσουν» το σκηνικό – Πού θα χιονίσει σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Ήδη από σήμερα, Τρίτη (06/12/2016) σε πολλές περιοχές ο υδράργυρος δείχνει υπό το μηδέν.


Πού θα χιονίσει την Τετάρτη

Για αύριο, Τετάρτη (07/12) στην Ήπειρο και τη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Χιόνια στα κεντρικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της βόρειας Πελοποννήσου. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία την Πέμπτη

Την Πέμπτη (08/12) στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τις πρωινές ώρες στα δυτικά πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Βαθμιαία κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: