Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Τορωναίος Αφύτου:Μόνο να μας σκοτώσετε δεν μπορείτε....

Η τιμωρία για τον σύλλογο μας, για τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στην ομάδα της Ολύνθου είναι η εξής:
Μια αγωνιστική μακριά από την έδρα μας και εκατό ευρώ πρόστιμο.
Μπράβο σας αξιαγάπητοι κύριοι της προσωρινής διοίκησης της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικης, που εφαρμόσατε τον Κ.Α.Π. κατά το γράμμα του νόμου.
Σας το είπαμε ‘’face to face’’ σας το λέμε και μέσα από αυτήν την ανακοίνωση. Χαμηλώστε την μπάλα αξιαγάπητοι ΚΥΡΙΟΙ γιατί την υψώσαμε παρά πολύ και νομίζετε ότι διοικείτε την SUPER LEAGUE.

Η διοίκηση της ομάδας μας κάνει όλες τις προσπάθειες ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με τους φιλάθλους μας τόσο σε εντός έδρας αναμέτρησης όσο και στις εκτός, και μάλλον γι αυτό τον λόγο μας τιμωρείτε με το γράμμα του νόμου.
Αξιαγάπητε Κ.ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ κάπου έχετε μπερδέψει τα πράγματα.
Μας είπατε να ενεργήσουμε σαν τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που αφού είχε προβλήματα με τους φιλάθλους του έκλεισε την θύρα 4.
Δηλαδή να διώξουμε τον κόσμο από το γήπεδο.....αυτό μας λέτε κ. Νίκο?
Στο τέλος θα παίζουμε μαζί το τόπι.
Δεν γνωρίζετε ότι ούτε Ωνάσηδες είμαστε ότι ούτε τα πεντακόσαευρα τρέχουν από τα μπατζάκια μας, και στηριζόμαστε σε αυτά τα έρημα πέντε ευρώ που θα πληρώσει ο φίλαθλος της κάθε ομάδας ώστε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα της διαιτησίας και των μετακινήσεων.
Το ότι μας τιμωρείτε με αποκλεισμό της έδρας μας με μια αγωνιστική και εκατό ευρώ πρόστιμο για εσάς μπορεί να μην λέει τίποτα αλλά για εμάς λέει πάρα πολλά καθώς δεν θέλουμε να σας πούμε ποσά θα χάσουμε.
Εάν νομίζετε ότι έτσι βοηθάτε το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής να πάει μπροστά τότε μπράβο σας, καθώς παθογένειες των προηγούμενων ετών δεν γίνεται να βρουν γιατρειά σε ένα δίμηνο μέσα.
Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι είμαστε μια νέα διοίκηση με όραμα και στόχους και μάλλον αυτό σας ενοχλεί πάρα πολύ γιατί με ένα μικρό μπατζετ και μια ομάδα που στηρίζετε στα δικά της παιδιά είναι στην βαθμολογία στην έκτη θέση αυτής.
Υ.Γ. Μόνο να μας σκοτώσετε δεν μπορείτε.....

Ο πρόεδρος του Α.Σ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΑΦΥΤΟΥ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: