Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Θρίλερ για τον αγνοούμενο επιχειρηματία από το Ωραιόκαστρο-Ερευνήθηκε το εξοχικό στη Χαλκιδική

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, με τις Αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
 
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου πρόβαλε καρέ- καρέ τις έρευνες στο Δέλτα Αξιού και στην ευρύτερη περιοχή από αέρα και ξηρά, για τον εντοπισμό του Δημήτρη Γραικού και του αυτοκινήτου του.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή μέσω Skype, η σύζυγος του αγνοούμενου, ανέφερε πως σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του ερεύνησε και η ίδια συνοδεία αστυνομικού, το εξοχικό σπίτι της οικογένειας στη Χαλκιδική. Ούτε εκεί βρέθηκε κάποιο ίχνος του.
Ενώ η αστυνομική του ταυτότητα δεν έχει ακόμη βρεθεί, το δίπλωμα και άλλα προσωπικά του έγγραφα βρέθηκαν στο δεύτερο αμάξι της οικογένειας και στο σπίτι τους.
Η Δέσποινα Τσακαλίδου διευκρίνησε πως δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του αγνοούμενου. Εξέφρασε την απορία της ίδιας και της οικογένειας της για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την συναλλαγή που πραγματοποίησε ο σύζυγος της πριν ανοίξει η γη και τον καταπιεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πόσα χρήματα του έδωσε ο έμπορος.
Στην εκπομπή έφτασαν νέες σοβαρές μαρτυρίες, που θα αξιολογηθούν κατάλληλα.
«Αν χάθηκε εδώ, δεν θα τον βρούμε…»
Η σύζυγος του αγνοούμενου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού και συγγενείς του βρέθηκαν στο Δέλτα Αξιού και παρακολούθησαν από κοντά τις έρευνες.
Φανερά εξαντλημένη και απογοητευμένη η Δέσποινα Τσακαλίδου είπε στο «Τούνελ»: «Μόνο που βλέπω την περιοχή τρομάζω, γιατί αν ο σύζυγος μου χάθηκε εδώ δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την εξαφάνιση του και οι ελπίδες μου μειώνονται. Ο νους μου πηγαίνει συνεχώς στο κακό. Περνάνε τα πάντα από το μυαλό μου, ακόμα και το ότι ο άνθρωπος που βγήκε από τα σφαγεία και οδηγούσε το αμάξι μας το μοιραίο απόγευμα, μπορεί να μην ήταν ο Δημήτρης…»

anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: