Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Σούπερ ματς στον Πολύγυρο, ισόπαλοι Νίκη και Σήμαντρα

Ενα ματς που από την αρχή έδειξε πως θα είναι ανοιχτό και θα δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Αμφότερες, πέρσι ήταν οι φιναλίστ του κυπέλλου Χαλκιδικής. Εξίσου όμορφο θέαμα με τον τελικό πρόσφεραν και σήμερα.
Τα Σήμαντρα κατάφεραν να προηγηθούν δυο φορές με τον Χρήστο Μυλωνά με πανομοιότυτες φάσεις. Για το πρώτο τέρμα, ο σκόρερ των φιλοξενούμενων έφυγε στο κενό χώρο και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1. Το δεύτερο γκολ ήρθε έπειτα από λάθος των παικτών της Νίκης.
Ο Μυλωνάς κυνήγησε τη φάση, πρόλαβε τον πορτιέρο και σημείωσε το 0-2. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο ''Μύλω'' βρίσκει δίχτυα - πέτυχε και με Καλλικράτεια. 
Όσον αφορά τους γηπεδούχους, έπειτα από πολλές ευκαιρίες κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τέρματα των Αστεριάδη και Βούλγαρη. Το πρώτο τέρμα ήρθε με σπάσιμο παράλληλα της εστίας από τον Γιώργο Βούλγαρη και τελείωμα του Αστεριάδη, ενώ η ισοφάριση με πλασέ του Βούλγαρη που ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας. Στην εκπνοή του ματς, η Νίκη είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή, αλλά η κεφαλιά του Αστεριάδη στάματησε στον τερματοφύλακα των Σημάντρων. 
Οι δυο μονομάχοι με αυτή την ισοπαλία έχουν από 4 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα.
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ 2-2
ΝΙΚΗ(Βούλγαρης): Καστανίδης, Χλιάπας, Κακούρος, Δημούδης, Σουάνης, Ζούνης, Μπανανός, Χαλιλάι, Βούλγαρης, Κυριαφίνης, Σουσούρας. 
Έπαιξαν και οι Αστεριάδης, Τσακνάκης.
ΣΗΜΑΝΤΡΑ: Σουνάς, Μουτζούρης, Αϊναλής, Κεφαλίδης, Ζορμπίδης, Φαρμάκης, Αναστασιάδης, Χύσα, Μυλωνάς, Ποπίδης, Μαρίνος.
'Επαιξαν και οι Μιστιλίδης, Γαϊτανίδης, Τσιπουράς.http://pamebala.gr/eps-xalkidikis/item/33207-souper-mats-ston-poluguro-isopaloi-niki-kai-simantra

Δεν υπάρχουν σχόλια: