Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Αυτόπτης μάρτυρας με βίντεο από το τροχαίο του Παντελίδη ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν καταθέσει στην Τροχαία

Το μυστήριο με το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη και το τι τελικά είχε συμβεί εκείνο το μοιραίο πρωινό, όταν ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του, ακόμη δεν έχει λυθεί.
Παράλληλα, ένα περιστατικό που συνέβη με αυτόπτη μάρτυρα προτού καταθέσει στις Αρχές φέρνει νέα ερωτήματα.
Συγκεκριμένα η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε αίτημα στην Τροχαία Ελληνικού προκειμένου ο μάρτυρας, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τα πρώτα λεπτά της μοιραίας πρόσκρουσης και ήταν διατεθειμένος να μιλήσει στις αρμόδιες Αρχές, ξυλοκοπήθηκε άγρια από άγνωστο. Ο μάρτυρας μετά τον ξυλοδαρμό του έχει υποστεί σοκ και πλέον διστάζει να καταθέσει, καθώς πιστεύει πως η επίθεση που δέχθηκε συνδέεται με την πρόθεσή του να δώσει νέα στοιχεία για το τροχαίο.
Μυστήριο υπάρχει όμως και με το κινητό του Παντελή. Όλες οι κλήσεις, εισερχόμενες και εξερχόμενες, είχαν σβηστεί από το κινητό του, το οποίο και παραδόθηκε στην οικογένειά του έξι ώρες μετά το ατύχημα.
Μέσω ειδικών η οικογένεια Παντελίδη προσπάθησε να επαναφέρει τα αρχεία των κλήσεων που είχαν σβηστεί, δίχως επιτυχία με αποτέλεσμα να ζητήσουν από την Αστυνομία την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: