Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Σοκάρει η εικόνα βίας και απειλής πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί η τελευταία διακοπή χθες στο γήπεδο Καραϊσκάκη λόγω ρίψης καπνογόνων σημειώθηκε ένα περιστατικό με οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το paok24, οπαδοί των ερυθρόλευκων πετούσαν μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα προς τον Βλάνταν Ίβιτς και τους αναπληρωματικούς του Δικεφάλου χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Μετά την απόφαση δε του Βλάνταν Ίβιτς να οδηγήσει την ομάδα του στα αποδυτήρια πριν ακόμη ολοκληρωθεί το παιχνίδι, αρκετοί οργανωμένοι "μπούκαραν" από την Θύρα 7 για να κατευθυνθούν προς τον πάγκο του Δικεφάλου. Κάποιοι εξ΄αυτών βρέθηκαν και μέσα στο γήπεδο, εκεί όπου υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, παρά την προσπάθεια των επιστημόνων, άλλωστε, ξέρουν πως είναι το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα που έχει απεριόριστο αριθμό διακοπών. Ό,τι και να γίνει το ματς θα τελειώσει. Μετά από δύο, τρεις, τέσσερις ώρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: