Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αποχώρηση Παπαμέτη… διάλυση του Θερμαϊκού Πορταριάς

Για επαγγελματικές υποχρεώσεις αποχώρησε από την ομάδα – αλλά και από το χωριό – το διοικητικό μέλος του Θερμαϊκού Πορταριάς, Γιώργος Παπαμέτης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή της ομάδας στις υποχρεώσεις της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

 

Ο Γιώργος Παπαμέτης είναι ένας άνθρωπος που πρόσφερε στον Θερμαϊκό από όλα τα πόστα που μπορεί κάποιος. Πότε σαν παίκτης, σαν προπονητής, σαν βοηθός προπονητή, διοικητικό μέλος, φροντιστής και άλλα πολλά που δεν πάει ο απλός νους. Με λίγα λόγια ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα για ότι χρειαστεί. Αρκετοί, διαβάζοντας αυτό το άρθρο, που ξέρουν την κατάσταση της ομάδας και πως λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια θα πουν… ''δεν είναι η αποχώρηση του Παπαμέτη που έφερε το σύλλογο σε αυτή τη δεινή θέση’’.  Κι όμως, οι εξελίξεις αυτό δείχνουν.
 
Σε λίγα 24ωρα θα μπούμε στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος – ενώ έχει περάσει και η 1η φάση του κυπέλλου – με τον Θερμαϊκό να απουσιάζει. Ο σύλλογος πέρασε από όλα τα στάδια που μπορεί να περάσει μια ομάδα 65 χρόνων ιστορίας. Από υποβιβασμούς, πρωταθλητισμούς, ανόδους. Τα προηγούμενα δεν είναι τόσο σημαντικά, όσο ότι η παρουσία του Θερμαϊκού ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη στις υποχρεώσεις του ποδοσφαίρου του νομού.
 
Για να μπούμε στην ανάλυση του τίτλου γιατί αυτό είναι η ουσία του πράγματος, αν ο Παπαμέτης μπορούσε να είναι στο πλευρό της ομάδας, τότε το σίγουρο είναι πως ο Θερμαϊκός… θα κατέβαινε. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τη πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά η συμμετοχή θα ήταν δεδομένη. Με τις προσπάθειες του θα έβρισκε και διοικητική ομάδα, αλλά και παίκτες για να σχηματιστεί ένα ρόστερ. Εξαιτίας, όμως, επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε να μετακομίσει στη Μυτιλήνη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Οι εξελίξεις έδειξαν πως ο Γιώργος Παπαμέτης ήταν το Α και το Ω στην ομάδα.
 
Πολλές φορές λένε πως ο χρόνος είναι γιατρός, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ταιριάζει για τον Θερμαϊκό. Σίγουρα, δεν ήταν μόνο η αποχώρηση του ο λόγος που έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο, αλλά ήταν το κερασάκι στη τούρτα.


pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: