Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Eagles Villas: το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου TOR HOTEL GROUP στην Ουρανούπολη

O Ξενοδοχειακός Όμιλος TOR HOTEL GROUP (Εagles Palace, The Excelsior & City Hotel) ανακοινώνει τη δημιουργία του τέταρτου κατά σειρά ξενοδοχείου του, το Eagles Villas, ένα αυτόνομο συγκρότημα, χτισμένο σε έκταση 70 τμ ακριβώς πάνω από το ιστορικό ξενοδοχείο Eagles Palace στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, η λειτουργία του θα ξεκινήσει το Mάιο του 2017.


Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα αποτελείται από 40 βίλες, εφτά διαφορετικών τύπων απο 65 έως 140 τμ, κάποιες με ιδιωτικό κήπο και με μαγευτική θέα τον κόλπο του Αγίου Όρους. Οι υπερσύγχρονες βίλες αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή οικόγενειες και είναι εξοπλισμένες με θερμαινόμενες πισίνες, kitchenettes, wifi, satellite tv, radio, mini bar και διακοσμημένες σε απαλά χρώματα. Οι Eagles Villas προσφέρουν επίσης butler service, ολοήμερο room service, laundry service καθώς και 24ωρο club car service.Επιπλέον, το resort παρέχει στους επισκέπτες του εσωτερική και εξωτερική θερμαινόμες πισίνες, πισίνα ειδικά διαμορφωμένη για τους μικρούς μας φίλους, θέατρο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δύο γήπεδα τέννις καθώς και μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για κάθε γούστο. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στα δύο εστιατόρια του Eagles Villas, να απολαύσουν signature cocktails στα δύο μοντέρνα μπαρ καθώς και να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του Eagles Palace, όπως το πολυβραβευμένο Elemis Spa, τα 4 εστιατόρια και μπαρ, το πιστοποιημένο από την Padi καταδυτικό κέντρο, το κέντρο θαλάσσιων σπορ καθώς και την ιδιωτική παραλία με τα καταγάλανα νερά και τη γαλάζια σημαία.


Toν αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έκανε το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο 3SK Stylianidis και το interior design η γνωστή Γαλλίδα διακοσμήτρια Fabienne Spahn.


Η 100% ελληνική επένδυση της οικογένειας Τορνιβούκα,η οποία ανέρχεται στα 11 εκατομμυρια ευρώ, θα προσφέρει 70 νέες θέσεις εργασίας και θα συμβάλει σημαντικά στην τουριστική προβολή της Χαλκιδικής. «Στόχος μας είναι μόνο η ποιότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι το Eagles Palace και oι Eagles Villas να καθιερωθούν ως καθ’αυτοί προορισμοί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν», υπογραμμίζει ο CEO του TOR HOTEL GROUP, κος Κωνσταντινος Τορνιβούκας.


www.eaglesvillas.gr
www.eaglespalace.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: