Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η Χαλκιδική πρωτοστατεί στην προσπάθεια ανατροπής του Γιώργου Γκιρτζίκη

Τα 57 από τα 63 σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά της διοίκησης του Αργύρη Βούλγαρη στην ΕΠΣ Χαλκιδικής και την «έριξαν» και τυπικά! Προκηρύσσονται άμεσα εκλογές, προκαλώντας νέο ισχυρό πλήγμα για τον Γιώργο Γκιρτζίκη και την ΕΠΟ, ο οποίος στην πρόσφατη συνάντηση στο "Μακεδονία Παλλάς" είδε τις 29 από τις 55 Ενώσεις να στηρίζουν Γραμμένο.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χαλκιδικής που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 57 από τα 63 σωματεία της Ένωσης κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά της διοίκησης του Αργύρη Βούλγαρη στέλνοντας ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα, ενώ ένα σωματείο ψήφισε «παρών». Αυτονόητο είναι ότι αυτή η εξέλιξη «γκρεμίζει» την διοίκηση της ΕΠΣ Χαλκιδικής και πυροδοτεί εξελίξεις, ήτοι την προκήρυξη εκλογών για τη νέα διοίκηση στην Ένωση.
Πρόκειται, βέβαια, για ακόμα ένα μεγάλο πλήγμα στην διοίκηση της ΕΠΟ και τον Γιώργο Γκιρτζίκη, καθώς στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ (τον Ιούνιο) η διοίκηση Βούλγαρη υπερψήφισε με τρεις ψήφους τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη! Κάτι που σημαίνει αυτόματα πως ο Γκιρτζίκης και η ΕΠΟ έχασαν (ακόμα) τρεις ψήφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: