Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

O Οδυσσέας Μουζενίδης από τα Ν.Μουδανιά κορυφαίος σφαιροβόλος στην Ευρώπη στην κατηγορία Παίδων



Συγχαίρουμε θερμά τον αθλητή της σφαιροβολίας Οδυσσέα Μουζενίδη, που κατέκτησε το 1ο μετάλλιο της χώρας και μάλιστα χρυσό στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων/Κορασίδων. Στην Τυφλίδα, όπου και διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, ο ταλαντούχος αθλητής στην έναρξη της αθλητικής του καριέρας κατάφερε μια τόσο σπουδαία διάκριση.
Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαρίωβ με την πέμπτη προσπάθειά του στέλνοντας τη σφαίρα στα 21,51μ., βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ 21,41μ. που είχε πετύχει στα Σιθώνεια κι απέδειξε  περίτρανα ότι δικαίως είναι ο κορυφαίος σφαιροβόλος της Ευρώπης στην κατηγορία του (Παίδων).

Συγχαρητήρια και πάλι στον 17χρονο ρίπτη του τμήματος στίβου του Δήμου μας, που επάξια εκπροσώπησε όχι μόνο το Δήμο μας αλλά και τη χώρα μας, κάνοντάς μας για άλλη μια φορά να νιώθουμε περήφανοι ως δημότες κι Έλληνες πολίτες.
Ευχόμαστε στον Οδυσσέα σωματική-ψυχική δύναμη, κι ευελπιστούμε να συνεχίσει να γράφει την δική του ιστορία....σε μεγάλες Διεθνείς αθλητικές Διοργανώσεις.



                           Ο Δήμαρχος                                               Ο Πρόεδρος του Οργανισμού
                                                                                                   Πολιτισμού & Αθλητισμού


                     Εμμανουήλ Καρράς                                                Εμμανουήλ Μπέης

Δεν υπάρχουν σχόλια: