Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΑΓΩΓΟΣ ΟΜΒΡΙΩΝ Ν.ΦΛΟΓΗΤΩΝ

Οι εργασίες που περιγράφονται στη μελέτη του έργου πρόκειται να γίνουν στην είσοδο του οικισμού Φλογητών από Ν.Μουδανιά στο χώρο του με αρ.1146 κληροτεμαχίου αγροκτήματος Ν.Φλογητών. Με το έργο αυτό κατασκευάζεται νέος αγωγός (διπλός) από πολυαιθυλένιο (δομημένου τοιχώματος), εσωτ.διατομής Φ500χλστ που θα αντικαταστήσει τον υφιστάμενο κατεστραμμένο τσιμεντοσωλήνα αποχέτευσης ομβρίων εσωτ.διατομής Φ500χλστ, στον οποίο μέχρι σήμερα διοχετεύονται τα όμβρια που καταλήγουν από το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων του οικισμού προς την υφιστάμενη χωμάτινη τάφρο εξωτερικά αυτού.Στο ίδιο έργο προβλέπεται η κατασκευή τεσσάρων φρεατίων επίσκεψης για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του νέου αγωγού.

Πρόκειται να κατασκευαστούν:

α.Δίκτυoαποχέτευσης ομβρίων από διπλό σωλήνα πολυαιθυλενίου δομημένου τοιχώματος, με λεία εσωτερική και αυλακωτή (corrugated) εξωτερική επιφάνεια, SN8, DN/ID 500 mm, μήκους 220 μ. περίπου.
β. Φρεάτια επισκέψεως – επιθεώρησης αγωγού και αλλαγής διεύθυνσης του αγωγού, κυκλικής διατομής (Φ1500) στις αλλαγές διεύθυνσης , από σκυρόδεμα κατηγορίας C20/25 πλήρη.
γ. Αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων στην εμπροσθεν του νέου δικτύου περιοχή και στην περιοχή του παλιού φρεατίου ομβρίων
δ. Εκβάθυνση της χωμάτινης τάφρου απόληξης των ομβρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: