Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Δήμος Νέας Προποντίδας για την αποκομιδή απορριμμάτων.

Αγαπητοί κάτοικοι μόνιμοι και παραθεριστές,
η Δημοτική Αρχή κάνει μια προσπάθεια για ένα δήμο καθαρό από σκουπίδια. Σε όλο το παραλιακό μέτωπο (και εννοώ τις περιοχές που βρίσκονται δεξιά από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών και δεξιά του κόμβου Ν.Μουδανιών – Σιθωνίας) καθημερινά διέρχεται απορριμματοφόρο ακόμα και τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες μέχρι 11-09-2016 οπότε θα ενημερωθείτε και για την όποια αλλαγή του προγράμματος.
Θα σας παρακαλούσα τις σακούλες σκουπιδιών να τις τοποθετείται μέσα στους κάδους και αν είναι γεμάτος ο κάδος λίγα μέτρα παρακάτω θα υπάρχει άδειος.
Ζητώ τη βοήθειά σας για ένα δήμο καθαρό και αξιοπρεπή.
Διατίθενται πλέον πολλά χρήματα από το δήμο και είναι....

κρίμα να μην έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διανεμηθούν και 1500 καινούριοι κάδοι.
Τηλέφωνα επικοινωνίας (παράπονα, παρατηρήσεις, υποδείξεις..):
Δήμος Νέας Προποντίδας 2373350215 κ. Παπαλάγκα Σοφία
Ανάδοχος εταιρεία 6977401105 κ. Ευθυμιάδης Φίλιπος

1 σχόλιο:

ΤΑΣΟΣ είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ) ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΤΡΑΝΗ ΑΜΟΥΔΑ. ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΦΕΤΑΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΞΕΧΕΙΛΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ, ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ(ΥΠΑΡΧΕΙ!) ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ; ΧΩΡΑ; ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΕΙΔ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ!