Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ο ΠΑΟΚ θα μοιράσει δωρεάν 1.000 διαρκείας σε ανέργους

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση κάνοντας δώρο 1000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους! Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης τους.

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος σε δηλώσεις του σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου αναφέρθηκε σε μία συγκεκριμένη κίνηση του γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Περιμένουμε αύξηση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο αυξάνεται η εμπιστοσύνη των φιλάθλων στην ομάδα. Ήταν δεδομένο ότι οι τιμές δεν θα αυξάνονταν, ενώ θέλαμε να περιλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια. Ίσως και παρά τη θέλησή του θα ήθελα να σταθώ στη χειρονομία του Γιώργου Σαββίδη να διαθέσει 1000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, με διαδικασία που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Για εκείνον κανείς δεν πρέπει για οικονομικούς λόγους να στερείται την δυνατότητα να βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΟΚ και είναι μια μόνο από τις κινήσεις προσφοράς που έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται. Του αξίζουν συγχαρητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: