Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη ενόψει της επίσκεψης Πούτιν στο Άγιον Όρος

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (28-05-2016), στο πλαίσιο πραγματοποίησης επίσκεψης του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir PUTIN στο Άγιο Όρος, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:....


Α. Δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων, από την ώρα 06.00΄ του Σαββάτου (28-05-2016) και μέχρι ώρα 18.00΄ της Κυριακής (29-05-2016), εκεί όπου αυτή επιτρέπεται, καθ’ όλο το μήκος της Επ.Ο. Σταυρού-Ολυμπιάδος, από το ύψος της συμβολής της με την Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας και μέχρι το τέλος των ορίων του Δήμου Βόλβης προς Χαλκιδική.
Β. Την 28-05-2016, κατά τις ώρες 10.00΄- 21.00΄, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης της αυτοκινητοπομπής του εν λόγω επισήμου και των μελών της συνοδείας του, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις εξής οδούς του Νομού Θεσσαλονίκης:
  1. Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, από το ύψος της Αερογέφυρας ΜΑΚΡΟ και μέχρι το τέλος των ορίων του Δήμου Μίκρας προς Χαλκιδική / ύψος Λακκώματος.
  2.  Περιφερειακή Οδός, από το ύψος του κόμβου του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» (Κ-13) και μέχρι τον κόμβο του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» (Κ-5).
  1. Κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Οδό με την Εγνατία Οδό.
  2.  Εγνατία Οδός, από το ύψος του κόμβου ΤΙΤΑΝ (Κ-4) και μέχρι τον  κόμβο Ασπροβάλτας (Κ-27).
(5)  Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας, από το ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας και μέχρι το ύψος του κόμβου με την Επ.Ο. Σταυρού-Ολυμπιάδος.
(6) Επ.Ο. Σταυρού-Ολυμπιάδος, από το ύψος του κόμβου με την Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας και μέχρι το τέλος των ορίων του Δήμου Βόλβης προς Χαλκιδική.
- Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.
- Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από την παραπάνω αναφερόμενη Επαρχιακή Οδό.
- Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: