Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Χαλκιδική, για τα μάτια σας μόνο! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Κατάφυτες δασικές εκτάσεις που φτάνουν μέχρι τον αιγιαλό, ένας χρυσαφένιος ήλιος που στραφταλίζει στα τιρκουάζ νερά, ατελείωτες δαντελωτές ακτές, μοναδικοί αρχαιολογικοί χώροι, αλώβητα μνημεία της Χριστιανοσύνης και πολλοί ανεξερεύνητοι θησαυροί. Με μια λέξη: Χαλκιδική.
Σε αυτόν το μεθυστικό καμβά γαλάζιου και πράσινου, ο επισκέπτης βρίσκει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, κυρίως στο πρώτο πόδι, στην κοσμοπολίτικη Κασσάνδρα, παραδοσιακούς παραθαλάσσιους ξενώνες, μικρούς κρυμμένους θησαυρούς και μαρίνες στις ακτές της Σιθωνίας, καθώς και μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως την Αρχαία Όλυνθο, τα Στάγειρα, τη γενέτειρα του Αριστοτέλη και ασφαλώς το Άγιο Όρος, ανυπέρβλητο μνημείο της χριστιανοσύνης.

halk 1
halk 2
Σε λιγότερο από δύο μήνες έρχεται το καλοκαίρι και αποφασίσαμε να σας δώσουμε μια μικρή γεύση της πανέμορφης κοντινής Χαλκιδικής, με τη βοήθεια του πλούσιου υλικού του Visit Greece και του Visit Halkidiki, των επίσημων ιστοτόπων για το τουριστικό προΐόν του γειτονικού νομού.
halk 3
halk 4
Σας μεταφέρουμε στις παραλίες του πρώτου ποδιού από την Καλλικράτεια μέχρι και το Πευκοχώρι, συνεχίζουμε με τις ακτές της Σιθωνίας, από τη Γερακινή μέχρι και το Πόρτο Κουφό και καταλήγουμε στην περιοχή του Άθω και την όμορφη Αμμουλιανή.
halk 6
Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα καταλύματα στον νομό Χαλκιδικής, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά ΕΔΩ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: