Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό

Την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" έλαβαν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης δέχτηκε αρκετές εισηγήσεις για το θέμα ωστόσο, η στάση του δεν διαφοροποιήθηκε και δεν είναι διατεθειμένος να την αλλάξει εάν δεν ξεκινήσουν όλες εκείνες οι διαδικασίες που έχουν προαναγγελθεί για την κάθαρση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η θέση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη και αποτυπώνεται με την φράση "δεν πάμε" ενώ όσον αφορά σε αυτό που είχε ειπωθεί ότι θα αγωνιστεί στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ με την ομάδα Νέων ξεκαθαρίστηκε πως επρόκειτο για μια αποστροφή του λόγου κατά την διάρκεια συνάντησης με παράγοντες.
Εφόσον δεν αλλάξει η απόφαση του ΠΑΟΚ τότε σύμφωνα με αυτά που προβλέπει ο κανονισμός η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τιμωρηθεί με μηδενισμό, αφαίρεση 3 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα καθώς και με χρηματικό πρόστιμο 8.000-50.000 ευρώ.  
pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: