Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκιδική και Ημαθία

Συνελήφθησαν χθες, 19-04-2016, το πρωί στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 άτομα ηλικίας 54 και 55 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε αρχικά ο 54χρονος, όπου κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 10 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, τα οποία όπως διαπιστώθηκε τα είχε αγοράσει νωρίτερα της ίδιας μέρας από τον 55χρονο. Ακολούθως, εντοπίστηκε και ο 55χρονος και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 420 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Οι παραπάνω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βέροιας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.

Συνελήφθη χθες, 19-04-2016, το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, μία 39χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αρναίας, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για υγειονομικές παραβάσεις.
Συνελήφθη χθες, 19-04-2016, το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατεός, μία 67χρονη, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών, για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: