Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Έκρηξη βόμβας στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα (VIDEO)

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 03.35 , στην είσοδο των γραφείων του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) στην οδό Ξενοφώντος 5, στο Σύνταγμα.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.
Όπως αναφέρει το naftremporiki.gr, πριν την έκρηξη είχαν προηγηθεί προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στο «Βήμα» και την Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο άγνωστος που τηλεφώνησε ενημέρωσε για την επικείμενη έκρηξη δίνοντας χρονικό περιθώριο 40 λεπτών:
«Σε σαράντα λεπτά θα εκραγεί βόμβα στον ΣΕΒ, στην οδό Ξενοφώντος, στο Σύνταγμα. Προσέξτε, δεν είναι φάρσα».
Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στην περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε σάκο που αφέθηκε έξω από το κτήριο και ενεργοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά την πάροδο του 40λεπτου.
Τις έρευνες έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Στο σημείο της έκρηξης αυτή την ώρα βρίσκεται το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών καθώς και οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Να σημειωθεί πως  οι δρόμοι που είχαν κλείσει στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξαν εκτός από την οδό Ξενοφώντος, η οποία παραμένει κλειστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: