Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα

Συντονισμένους ελέγχους για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας πραγματοποίησε το διήμερο 2 και 3 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ελέγχθηκε μεγάλος αριθμός καταστημάτων εστίασης και κέντρων διασκέδασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε κινητά καταστήματα στην περιοχή Άγιος Μάμας Χαλκιδικής, όπου πραγματοποιούνταν εμποροπανήγυρη.

Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν εννέα φορολογικές παραβάσεις σε ισάριθμα καταστήματα, για μη έκδοση συνολικά 28 αποδείξεων.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε. κ.λπ.) για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: