Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδεία Λαφαζάνη σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και Χαλκιδική

Στην Πιερία θα περιοδεύσει το Σάββατο, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, για να πάρει μέρος σε διαδήλωση κατά της λιτότητας που διοργανώνουν συνδικάτα και φορείς.


Αναλυτικότερα, ο κ. Λαφαζάνης, θα φθάσει στη Θεσσαλονίκη το πρωί στις 9.30 και στις 11.00 θα συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων και αγροτικών συνεταιρισμών στο χωριό Βροντού Πιερίας. Στις 12.00 ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας θα βρίσκεται στην Κατερίνη, όπου θα επισκεφθεί το Εκλογικό Κέντρο της Λαϊκής Ενότητας και θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Το μεσημέρι θα επισκεφθεί το χωριό Κίτρος και το Αιγίνειο, ενώ στις 6.00 το απόγευμα θα πάρει μέρος στην εργατική διαδήλωση κατά της λιτότητας, στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στη προσυγκέντρωση στη συμβολή Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου.

Αργότερα ο κ. Λαφαζάνης θα επισκεφθεί τη Γαλάτιστα, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου, ενώ το βράδυ θα επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: