Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 9 Οκτωβρίου η άφιξη των νέων iPhone στα ελληνικά καταστήματα

Περισσότερες από 13 εκατομμύρια συσκευές διατέθηκαν μόλις μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ και άλλες αγορές

Μετά από το πρώτο κύμα και τη φρενίτιδα για τα νέα iPhone, 6s και 6s Plus, στις αγορές όπου κυκλοφορεί ήδη, οι best seller συσκευές της Apple θα βρίσκονται από τις 9 Οκτωβρίου επισήμως και στα ελληνικά καταστήματα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.



Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Apple, μόλις στις πρώτες τρεις ημέρες από τη διάθεσή τους σε Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Βρετανία, πουλήθηκαν περισσότερες από 13 εκατομμύρια συσκευές. Οι πωλήσεις αυτές αποτελούν νέο ρεκόρ για την Apple και φυσικά ο Τιμ Κουκ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε ενθουσιασμένος.

Η χώρα μας συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο κύμα αυτών (συνολικά 40) που θα υποδεχτούν τα νέα iPhone. Έτσι, τα νέα iPhone θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, συγκριτικά με την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους στις ΗΠΑ.

Τα iPhone 6s και 6s Plus μεταξύ άλλων βελτιώσεων ενσωματώνουν το 3D Touch, την πρωτοποριακή τεχνολογία ανταπόκρισης της οθόνης και στην πίεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: