Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.
Στα καλοκαιρινά bazaars μπορείτε να βρείτε:

πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια,ρακέτες, στρώματα θαλάσσης, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια,ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, παιδικές μπλούζες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν κάνει διακοπές αλλά συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.
Για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ήδη και για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να συνεχίσει! Μόνο με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσει!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία Χανιώτης το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 με ώρες λειτουργίας από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 00:00 το βράδυ!
Σας περιμένουμε!
Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», 2310 250160, thessaloniki@hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: