Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

3o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3x3

Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, το «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3x3», μπαίνει στην 3η χρονιά του πιο δυναμικά από ποτέ και ετοιμάζετε να χαρίσει ένα απολαυστικό διήμερο στους λάτρεις του μπάσκετ αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.

Πέρσι, το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με σημαντικά αυξημένη συμμετοχή εν σχέση με την πρώτη χρόνια, ξεπερνώντας τα 180 άτομα. Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση μοναδική στα Χαλκιδικιώτικα αθλητικά δρώμενα, που προσελκύει κόσμο όλων των ηλικιών, αφού υπάρχουν συμμετοχές από 10 έως 60 χρονών, τόσο από την Χαλκιδική αλλά και από την....

Θεσσαλονίκη. Φέτος έχουμε θέσει ακόμα υψηλότερα τον πήχη, περιμένοντας ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος του, το τουρνουά αποσκοπεί και στην προσέλκυση των μικρών ηλικιών στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθε», την ανάπτυξη της κοινωνικότητας, και την προστασία από κινδύνους που ελλοχεύουν στην απραξία της νεολαίας.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26 Ιουλίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής έως 20 Ιουλίου στο 6971 760581 (Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος)

Κατηγορίες Ηλικιών:
7-9 (πρώτη φορά φέτος)
10-13
14-17
18-30
XL βετεράνων

Περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://pombasketball.blogspot.gr και στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pom.basketball.


Τρύφων Τογανίδης
Πρόεδρος τμήματος Μπάσκετ ΠΟΜ
email: pom.basketball@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: