Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για γυναίκα που κατάφερε να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ - Άρχισε να κλαίει στην είσοδο της τράπεζας!

Ατελείωτες ουρές όλη τη νύχτα έξω από τράπεζες και βενζινάδικα, με την υπόθεση της γυναίκας να γίνεται θέμα συζήτησης στην πόλη...

Ενταση επικράτησε σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη όπου κατέφυγαν αρκετοί πολίτες προκειμένου να κάνουν ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ. Το περιστατικό σημειώθηκε σε κλινική στην περιοχή του Πανοράματος όπου οι υπεύθυνοι για προφανείς λόγους απαγόρευσαν σε «επισκέπτες» να μπαίνουν στην κλινική μόνο για να κάνουν ανάληψη χρημάτων.

Μάλιστα προς στιγμή σημειώθηκε ένταση και ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν και σε άλλη ιδιωτική κλινική στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς να τρέχουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.


ΦΩΤΟ από thestival.gr
Εν τω μεταξύ όλη τη νύχτα σχηματίζονταν ουρές έξω από τράπεζες και βενζινάδικα, με τους πολίτες να θέλουν να κάνουν αναλήψεις χρημάτων και να φουλάρουν τα οχήματά τους. Οι ουρές έξω από τις τράπεζες τράβηξαν και την προσοχή 2 επιτήδειων οι οποίοι επιτέθηκαν σε μια γυναίκα αμέσως μετά την ανάληψη που πραγματοποίησε από τραπεζικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα έκανε ανάληψη το μεσημέρι της Κυριακής από το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται απέναντι από την Καμάρα, όταν της επιτέθηκαν 2 άτομα, Ελληνες, ηλικίας 29 και 30 ετών οι οποίοι της άρπαξαν την τσάντα που είχε μέσα τα 1.250 ευρώ που προμηθεύτηκε.

Η αστυνομίας κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την καταγγελία της γυναίκας και κατάφερε να τους συλλάβει λίγη ώρα αργότερα. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς είναι αρκετοί οι πολίτες που πηγαίνουν για ανάληψη χρημάτων στα ATM των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: