Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες: Η 4χρονη Άννυ στην αγκαλιά του πατέρα που την τεμάχισε

Γεμάτο το Facebook της μητέρας με φωτογραφίες της 4χρονης, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από το βιολογικό της πατέρα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες η μητέρα της άτυχης Άννυ που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.



Λίγες ώρες νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό το φρικαλέο έγκλημα, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», αφού ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.



Η μητέρα της άτυχης 4χρονης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν είναι σε θέση να μιλήσει έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις και όπως τονίζει ο ίδιος, ζητά να βρεθεί έστω κι ένα κομμάτι από το άψυχο σώμα της κόρης της.



Την ίδια ώρα, το Facebook της Ντιμιτρίνα είναι γεμάτο με φωτογραφίες της άτυχης 4χρονης.



Σχεδόν σε όλα τα στιγμιότυπα που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο η μητέρα της Άννυ, το παιδί απεικονίζεται χαμογελαστό και ευδιάθετο, ενώ ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τον  Βούλγαρο πατέρα της, χαρούμενη έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι της.



Εντύπωση προκαλεί όμως και η φωτογραφία της 4χρονης με ξανθιά περούκα, που προφανώς της έχει φορέσει η μητέρα για να μοιάζει με εκείνη.



Ακόμη στον προσωπικό λογαριασμό της Ντιμιτρίνα  υπάρχουν στιγμιότυπα με τον «πατέρα-τέρας» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ο οποίος φαίνεται να αγκαλιάζει την κοιλίτσα της όταν κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί το φρικαλέο έγκλημα που θα διέπραττε τέσσερα χρόνια αργότερα.
 








Δεν υπάρχουν σχόλια: