Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πανάξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ! Γιορτή τίτλου και στέψη στο Παλατάκι!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2015 αναδείχθηκε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-0 στον 3ο τελικό της Volley League στην “PAOK Sports Arena” και διαμορφώνοντας το 3-0 στη σειρά. Ο Δικέφαλος κατακτώντας τον τίτλο απόψε έκανε το νταμπλ στη φετινή σεζόν, καθώς είχε στεφθεί και Κυπελλούχος, ενώ παράλληλα πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο βόλεϊ.
Στο κατάμεστο «Παλατάκι» στήθηκε ένα φοβερό πάρτι, με τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» να δίνουν ρεσιτάλ στις....
κερκίδες, δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίνοντας έτσι ώθηση στην ομάδα τους. Ανεπανάληπτες στιγμές αποθέωσης με έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο σε κάθε γωνιά. Μια βραδιά δίχως προηγούμενο για τον σύλλογο, με το τμήμα βόλεϊ να γράφει ιστορία και να βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Χιμένες (που βραβεύτηκε πριν το ματς ως ο πολυτιμότερος παίκτης της σειράς των τελικών) και Γκόμεζ ήταν εξαιρετικοί σε ακόμη ένα παιχνίδι, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ μαζί με τους Παντακίδη, Σαφράνοβιτς και Ρανγκέλ, σε μια άνετη νίκη. Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη απέδειξαν ξανά πως είναι ανώτεροι από τον Ολυμπιακό και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος μετά το Κύπελλο. Στη σημερινή αναμέτρηση δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες, εκτός από το τρίτο σετ, καθώς παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για να κάνουν το τρόπαιο δικό τους.
Τα σετ: 25-16 (1-0) 25-19 (2-0) 25-23 (3-0)

 http://www.thestival.gr/sports/item/166607-panaksios-protathlitis-o-paok-giorti-titlou-kai-stepsi-sto-palataki

Δεν υπάρχουν σχόλια: