Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Δήμο Σιθωνίας



Ο Δήμος Σιθωνίας  και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαρτίου2015 σεμινάριο πρώτων βοηθειών για επαγγελματίες του τουρισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα  εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Νικήτης στις  11 το πρωί,  με την ευγενή συνδρομή του ιατρού κ. Πέτρου Αναγνωστάρα.


Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η παροχή βοήθειας σε προ-νοσοκομειακό επίπεδο είναι μία κρίσιμη δεξιότητα που όλοι οι επαγγελματίες, και όχι μόνο θα έπρεπε να κατέχουν.

Με την εκδήλωση αυτή ξεκινά ένας νέος κύκλος επιμορφωτικών δράσεων  του Δήμου στο πλαίσιο της βελτιστοποίησης των τουριστικών υποδομών και υπηρεσιών της περιοχής.

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί και στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου σε μια σειρά  συνεχών κύκλων επιμόρφωσης με ποικίλο περιεχόμενο.

Πληροφορίες:Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής: 23753 50141.Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής  Στέλιος Κωστίκας:  6974792466.

Δεν υπάρχουν σχόλια: