Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

"Καυτό" Big Brother αποκλειστικά με γυναίκες έρχεται στην ελληνική τηλεόραση

Πιο...καυτό επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση το ριάλιτι Big Brother. Στο νέο ριάλιτι που ετοιμάζεται για λογαριασμό του καναλιού Ε, δώδεκα κορίτσια έτοιμα για όλα θα κλειστούν το προσεχές διάστημα σε πολυτελή έπαυλη που θα βρίσκεται σε ζωντανή σύνδεση με τις οθόνες των τηλεθεατών.
Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, οι συντελεστές επιλέγουν τα κορίτσια με βάση τις εντυπωσιακές τους καμπύλες και την...
εκρηκτική τους προσωπικότητα, ώστε να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Ξεμαλλιάσματα, ίντριγκες, σέξι παρουσίες και καυτές εξομολογήσεις, όλα είναι πιθανόν να συμβούν μεταξύ 12 εκρηκτικών προσωπικοτήτων που θα παλέψουν στήθος με στήθος για το χρηματικό έπαθλο.
Προς το παρόν οι παραγωγοί της εκπομπής αναζητούν τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τις πρωταγωνίστριες του νέου ριάλιτι. Εχουν κάνει ρεπεράζ σε απομονωμένες οικοδομικές εγκαταστάσεις, lofts, εντυπωσιακά ρετιρέ και εξοχικές κατοικίες στα περίχωρα της Αθήνας ψάχνοντας τον κατάλληλο χώρο με αρκετές κρεβατοκάμαρες, μπάνια, άνετα σαλόνια και πισίνα.
Η σκέψη να χρησιμοποιηθούν οι παλιές εγκαταστάσεις των προηγούμενων Big Brother εγκαταλείφθηκε γρήγορα, αφού ο Alpha χρησιμοποιεί τους χώρους ως γραφεία των pro Studio, ενώ άγνωστη είναι η τύχη του σπιτιού του Big Brother στην Παιανία που ανήκε στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: