Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη 70χρονος γερμανός στη Χαλκιδική για απάτη

Συνελήφθη Γερμανός υπήκοος δυνάμει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης. Κατηγορείται για τα αδικήματα της απάτης και πλαστογραφίας κατ' εξακολούθηση.

Διαπιστώθηκε η συμμετοχή του σε εξαμελή σπείρα που εξαπάτησε (45) ομοεθνείς του και αποκόμισε παράνομα το ποσό των 800.000 ευρώ....

Η δράση του εντοπίζεται σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας
Εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (03-03-2015), στη Νικήτη Χαλκιδικής, έπειτα από πολυήμερη έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπήκοος Γερμανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Πρόκειται για 70χρονο άντρα, που κατηγορείται για αδικήματα απάτης και πλαστογραφίας κατ' εξακολούθηση, πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2013 – Φεβρουαρίου 2014.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς συμμετείχε σε εξαμελή ομάδα που κατάφερε να εξαπατήσει (45) ομοεθνείς τους, κάνοντας χρήση ψευδών-πλαστών στοιχείων και αποκομίζοντας παράνομα το χρηματικό ποσό των 800.000 ευρώ.
Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν:
(4) κινητά τηλέφωνα
(9) κάρτες μνήμης
Εξωτερικός σκληρός δίσκος
Ηλεκτρονικός υπολογιστής
(2) φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων ( usb ) και
(7) σελίδες με εκτυπωμένες απεικονίσεις από 4 ταυτότητες Γερμανών πολιτών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: