Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλο deal της Μαρινόπουλος

Και αναλαμβάνει τη διοίκηση της εταιρείας που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Κρήτη

Η Μαρινόπουλος αποκτά το 51% των μετοχών της εταιρείας "CRETAN RETAIL MANAGEMENT ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε." και αναλαμβάνει τη διοίκηση της εταιρείας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της επιχείρησης.


Η Μαρινόπουλος Α.Ε., η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στη χώρα, συνεχίζει να αναπτύσσεται στρατηγικά και να διαμορφώνει την επόμενη μέρα του κλάδου. Η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία σημαντική συμφωνία εντός του 2014.

Η συμφωνία αφορά στην εξαγορά του 51% της "CRETAN RETAIL MANAGEMENT ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΗΤΗ Α.Ε.", η οποία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Κρήτη. Η εταιρεία αφενός προμηθεύει σούπερ μάρκετ, αφετέρου έχει συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ με την επωνυμία "CRM Αριάδνη".

Με τη νέα συμφωνία εξαγοράς, το δίκτυο της Μαρινόπουλος Α.Ε. ενισχύει περαιτέρω το μέγεθος του ως το μεγαλύτερο σε έκταση δίκτυο λιανικής στη χώρα, αλλά και την παρουσία του στην Κρήτη και ειδικότερα στην περιοχή του Ηρακλείου, όπου η "CRETAN RETAIL MANAGEMENT ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε." κατέχει αξιόλογα μερίδια αγοράς.

Σημειώνεται ότι, η ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.


Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: