Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Επιστολή 'κόλαφος' του Κ.Μαντζούφα για την εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Με αφορμή την πρόσκλησή σας σχετικά με την τιμητική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 20/12/2014 και αφορά όλους τους πρώην Προέδρους ΝΟ.Δ.Ε. και ΟΝΝΕΔ του Νομού μας, θεωρώ αναγκαίο να σας μεταφέρω την αμιγώς πολιτική μου άποψη για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.


-        Πρώτα απ' όλα η συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία (με 25% και πλέον ανεργία, με το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων να είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, με το λαό να πεινάει και να έχει περιέλθει σε πλήρη εξαθλίωση), δεν προσφέρεται κατά τη γνώμη μου για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, “κοινώς δεν προσφέρεται για φρου - φρου και αρώματα”.
-        Το κόμμα και η παράταξη αυτή τη στιγμή χρειάζονται επανασυσπείρωση με ουσιαστικές παρεμβάσεις στην κοινωνία, στα καυτά θέματα που απασχολούν τη μαύρη καθημερινότητα των πολιτών και σίγουρα δεν χρειάζονται πλακέτες και κασμίρια.
-        Άλλωστε όλοι οι συναγωνιστές πρώην Πρόεδροι ΟΝΝΕΔ καθώς και όλα τα Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ στο Νομό τιμήθηκαν (έτυχε επί της δεκαετούς προεδρίας μου στην ΟΝΝΕΔ) το 1995 παρουσία του τότε αντιπροέδρου του κόμματος Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. Επίσης το έτος 2000 όλοι οι Πρόεδροι της ΝΟ.Δ.Ε. και τα Δ.Σ. των τοπικών επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού τιμήθηκαν παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ακόμη το 1999 τίμησε η ΟΝΝΕΔ παρουσία του τότε εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. Άρη Σπηλιωτόπουλου όλους τους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους του Νομού που ανήκαν στη Νέα Δημοκρατία.  
-        Πιστεύω δε ότι ούτε η δική μου ιστορία και διαδρομή αλλά πολύ περισσότερο όλων των παλαιών πραγματικών αγωνιστών που χέρι χέρι δώσαμε μάχες για τη Ν.Δ. στο Νομό δεν εξαντλείται και δεν αναδεικνύεται με δύο φωτογραφίες τις οποίες ζητήσατε να προβάλλετε.  
-        Κατά συνέπεια, δεν αποδέχομαι την πρόσκληση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Όσον αφορά τη τιμητική διάκριση (πλακέτα), πιστεύω ότι σίγουρα θα μου αποδοθεί όταν θα αποστρατευτώ πολιτικά, διότι αυτή τη στιγμή είμαι πολιτικά ενεργός. Και αυτό γιατί σίγουρα η παράταξη θα μας χρειαστεί πολύ σύντομα και αναφέρομαι στην επόμενη μέρα των βουλευτικών εκλογών. Την επόμενη μέρα όταν κάποιοι δήθεν νεοδημοκράτες θα εξαφανιστούν όπως έκαναν και στο παρελθόν. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι όταν “τά σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά” εμείς ήμασταν πάντα εκεί, κρατώντας ψηλά αναμμένο τον πυρσό της Νέας Δημοκρατίας.

Σας παρακαλώ η παρούσα επιστολή να αναγνωσθεί στη συνεδρίαση της Δευτέρας 15/12/2014, όπως επίσης και στην πολιτική εκδήλωση του Σαββάτου 20/12/2014.
Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρώην Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Νομού Χαλκιδικής
και Πρώην Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Κωνσταντίνος Α. Μαντζούφας

Δεν υπάρχουν σχόλια: