Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αντί-ασφαλιστικά μέτρα από την ΕΕΤΤ στη Θεσσαλονίκη!

Σήμερα το πρωί, όπως μαθαίνουμε, εκδικάζονται στη Θεσσαλονίκη τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών κατά των 10 τηλεοπτικών σταθμών περιφερειακής εμβέλειας της Κεντρικής Μακεδονίας τα οποία συνεχίζουν να εκπέμπουν εκτός της Digea. Θυμίζουμε πως τα ίδια τα περιφερειακά κανάλια κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Digea και για αυτό δεν έκλεισαν τα ψηφιακά σήματά τους στο πρόσφατο switch off της Κεντρικής Μακεδονίας.


Η κύρια προσφυγή ορίστηκε προς εκδίκαση στις 19 Δεκεμβρίου. Η ΕΕΤΤ σε μια μορφή λοκ άουτ, ζητά από το δικαστήριο να κλείσει το σήμα των καναλιών αυτών. Στην ουσία να εξαναγκαστούν να υπογράψουν τη σύμβαση με τη Digea, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να κλείσουν!

Την ίδια ώρα χαμός φαίνεται να γίνεται στο δήμο Θεσσαλονίκης. Η δημοτική εταιρεία του TV 100 με οριακή πλειοψηφία 4 έναντι 3 στο ΔΣ της εταιρείας, ανέτρεψε το ψήφισμα του δήμου Θεσσαλονίκης, συμφωνώντας να υπογράψει με τη Digea. Το δημοτικό συμβούλιο μόλις πριν δέκα μέρες βρίσκονταν στα ...κάγκελα, προειδοποιώντας ακόμη και με προσφυγές για τη διασφάλιση της περιουσίας της δημοτικής εταιρίας. Λίγες μέρες μετά το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου 4 μέλη του ΔΣ του TV 100, ανάμεσα τους και ο διευθυντής Φίλιος Στάγκος, ανέτρεψαν την απόφαση του δήμου, θεωρώντας πως είναι συμφέρον του TV 100 να υπογράψει τη σύμβαση με τη Digea η οποία τους κατέθεσε βελτιωμένη οικονομική πρόταση. 



 digitaltvinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: