Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αναγνώστης απαντά στον Γ.Δριβελεγκα για το δελτιο τυπου κατασκευής φράγματος

Κ.Δριβελεγκα πραγματικά δε καταλαβαίνω  το λόγο του δελτιο τυπου για τη κατασκευή φράγματος στη Τρίγλια ,απο το δελτιο τυπου  του κ .ΔΡιβελεγκα ειναι ξεκάθαρο οτι δεν υπάρχει τιποτα συγκεκριμένο απλα υπάρχει η δέσμευση ούτε καν κάποια επισημη δηλωση ενός υπηρεσιακού παράγοντα για το έργο αν ανοίξει  δηλαδη καποιο προγραμμα,ούτε πιο προγραμμα ευρωπαϊκό ειναι ούτε  και χρονικός ορίζοντας υλοποίησης υπαρχει,
άρα ως προς τι οι θριαμβολογίες αλλα και ο λόγος του δελτίου τυπου ειλικρινα εύχομαι το έργο να γινει απλα αδικείται τη νοημοσύνη μας με τέτοιες ανακοινωσεις που μονο σκοπό έχουν τις εκλογες των επόμενων μηνών,και τη ψηφοθηρία των κατοίκων της Τρίγλιας αλλα και της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.Ελεος κ .δριβελεγκα!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ο Δήμαρχος ρε φίλε γιατί τον ευχαρίστησε δημόσια;;;

Εγώ νομίζω πως κάτι έκανε τουλάχιστον μπήκε ένα λιθαράκι και κάποτε θα ολοκληρωθεί.

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο Δριβελενγκας κάτι έκανε, πες μας ΕΣΥ τι έκανε ο Καρανάσιος και η Ικλεση για την Ν.Τριγλια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα λές! Προεκλογικά τεχνάσματα, όπως και αυτό:

Ένα μεγάλο έργο ύδρευσης για την Χαλκιδική παίρνει μπρος. Η κατασκευή του φράγματος Χαβρία είναι στο προσκήνιο. Οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου εγκρίθηκαν και το επόμενο βήμα είναι η ένταξη στο ΕΣΠΑ και η δημοπράτηση του μέχρι το τέλος του 2012.
Το έργο αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλη τη Χαλκιδική καθώς με τη λειτουργία του θα ξεδιψάσει τα δύο «πόδια» των Χερσονήσων δηλαδή Κασσάνδρας και Σιθωνίας καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες ύδρευσης των περιοχών.

Η κατασκευή του φράγματος Χαβρία θα γίνει στην Νότια Χαλκιδική περίπου 3χλμ βόρειο-δυτικά του οικισμού Ορμύλιας καθώς και την κατασκευή ταμιευτήρα το οποίο στην πλήρη ανάπτυξη του (274km) θα εκτείνεται σε μία περιοχή 14.000 km ενώ θα αρδεύει γεωργική γη συνολικής έκτασης 24.000 στρεμμάτων.
Με την ολοκλήρωση του έργου θα επιτευχθεί και η προστασία των υπόγειων υδάτων από την υφαλμύριση ενώ είναι και σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο για τον κάμπο της Ορμύλιας.

Πηγή:ypodomes.com

Σχόλιο: Ποιός απο τους νυν Τοπικούς Άρχοντες έχει όραμα για τον τόπο του? Να μας το δηλώσει! Σχεδόν κανένας!
Και όσο για τα νερά, να σημειώσουμε ότι ΟΥΔΕΙΣ απο αυτούς μεχρις σήμερα έκανε κάτι σοβαρό για το νερό. Ένα νερό που έχει ΑΡΣΕΝΙΚΟ, νιτρικά κλπ και όμως ουδείς ανησυχεί!!!
Και τί να πούμε και για τους οικισμούς εκτός σχεδίου, που τους "λυμαίνονται" οι διάφοροι νερουλάδες! ή δεν είναι έτσι?
Κάποια στιγμή, αναπόφευκτα θα τους ελέγξουν όλους για όλες τις πιστώσεις που έχουν δαπανηθεί και δεν έχει βρεθεί λύση...Μακάρι να μήν υπάρξουν συνέπειες οδυνηρές!!