Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Χαλκιδική

Έπειτα από πολύμηνη έρευνα η Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει εξαμελή σπείρα διαρρηκτών. Μέλη της σπείρας κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για την ανθρωποκτονία ιδιοκτήτη ταβέρνας, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πέντε Γεωργιανοί στη Θεσσαλονίκη. Το έκτο μέλος της σπείρα έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Στην οικία ενός εκ των πέντε συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστεία και ανθρωποκτονία σε βάρος 57χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας, στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ο 57χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του, δεμένος και φιμωμένος, με τραύματα στο κεφάλι, ενώ το διαμέρισμά του ήταν άνω κάτω.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι τα μέλη της σπείρας επιχείρησαν να ληστέψουν το θύμα, η ληστεία «στράβωσε» με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 57χρονος ιδιοκτήτης.

Αστυνομικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων συνεργών τους, ενώ εξετάζουν και άλλες υποθέσεις, στις οποίες τυχόν εμπλέκονται τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: