Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Εδώ είμαστε και πάλι!
Ίσως με την καθυστέρηση μου αυτή, κάποιοι να νόμιζαν πως θα σταματούσα τη δημοσίευση των συνεχειών από το «θρίλερ πάταξη της διαφθοράς στην υγεία», αλλά δυστυχώς, τους πληροφορώ πως ατύχησαν.
ΗΔΗ υπάρχουν αντιδράσεις για τα προηγούμενα πέντε μέρη της ιστορίας μας, μόνο που θα επαναλάβω, πως τα στοιχεία, τα αποσπάσματα καταγγελιών και αναφορών κ.λ.π, είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ, είναι ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ με σφραγίδες, υπογραφές, πρωτόκολλα, και όλα αυτά τα «κέρατα» τα γραφειοκρατικά που πρέπει να φέρουν.

Άλλωστε, θα επαναλάβω πως είναι ΓΝΩΣΤΑ σε ΟΛΟΥΣ, υπουργούς, διοικητές, διευθυντές, πρόεδρους, γραμματείς και φαρισαίους.
Μόνο στον κοσμάκη που του ρουφάτε το αίμα παλιοβρυκόλακες δεν είναι γνωστά, αλλά όπως καταλαβαίνετε, θα γίνουν και σε αυτόν, και τότε, τρέξτε να κρυφτείτε.
Όσο για την καθυστέρηση, (και απευθύνομαι σε εκείνους που όλο εκνευρισμό τρώγονται να μάθουν τι και πως και απειλούν), δε κατάλαβα ρε λεβέντες.
Υπάλληλος σας είμαι και θέλετε να γίνουν τα πράγματα κατά πως σας συμφέρει;
Για καθίστε στα αυγά σας, χαμηλώστε τη μπάλα, γιατί όχι μόνο δεν σας παίρνει, αλλά θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.
Και το ξέρετε καλά αυτό. Κόψτε λοιπόν τους «τσαμπουκάδες» και τα υπόλοιπα, γιατί δε μασάμε. Αυτά, σε κανένα παππού, καμία γιαγιά, κανέναν τέλος πάντων από αυτούς που τα αφεντικά σας ταλαιπωρούν.
Ήδη ο κόσμος έχει ΦΡΙΞΕΙ με αυτά που έρχονται στο φως, και πολλοί ΤΩΡΑ συνειδητοποιούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, και να σκεφτείτε φίλοι μου, πως οι μέχρι και τώρα δημοσιεύσεις, είναι μια σταγόνα στον ωκεανό των οργίων που γίνονται στην υγεία μας, και στα οποία όργια, παίρνουν μέρος πολλοί, «μεγάλοι και μικροί», οι οποίοι ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ πάνω στις πλάτες τις δικες μας.
Αυτοί δε νοιάζονται για το αν θα μπορέσουν να μπουν σε νοσοκομείο, η για το αν θα μπορέσουν να βρουν τα φάρμακα τους……
Είναι εξασφαλισμένοι, οι ίδιοι, τα παιδιά τους, και τα παιδιά των παϊδιών τους για δέκα ζωές.
Αυτή είναι η άποψη μου, και ας βγουν αυτοί οι κύριοι να με διαψεύσουν.
Αλλά τι λέω; ΤΙ να διαψεύσουν. Το μόνο που μπορούν και κάνουν είναι να εκτοξεύουν απειλές, να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ όλους εκείνους που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και τους χαλούν τα σχέδια, να τους βγάζουν τρελούς, και να ΤΡΩΝΕ από τα ταμεία εκατομμύρια, λες και είναι τα λεφτά τους και όχι ο κόπος και το αίμα των ασφαλισμένων.
Μόνο που η ώρα τους έφτασε.
Δε θα τη γλυτώνουν πάντα.
Μικροί και μεγάλοι, όλοι όσοι μπλέκονται στα «φαγοπότια» θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.
Οι αδικημένοι θα δικαιωθούν γιατί έτσι πρέπει.
Δε μπορείς εσύ ρε «πρόεδρε, εσύ ρε «διευθυντή», εσύ…. Ενώ σου καταγγέλλουν ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ να κάνεις πλάτες στους παράνομους, και να ….. ΤΙΜΩΡΕΙΣ εκείνους που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Είναι καιρός, να μπει μια τάξη σε αυτό μπάχαλο (για να μη το πω αλλιώς έτσι που το κατάντησαν) που λέγεται υγεία.
Σύντομα κοντά σας με τη συνέχεια «περί διαφθοράς» στην υγεία.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: