Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

7 +1 πικάντικα προκαταρκτικά για να δοκιμάσεις με τον καλό σου απόψε

1. Δώσε του μια γεύση από νωρίς. Μην νιώθεις υποχρεωμένη ή ντροπαλή να είσαι σέξι μόνο εντός κρεβατοκάμαρας και μην περιμένεις να φτάσεις σπίτι για να του πεις ότι θες να κάνετε σεξ. Αν είστε έξω σε club, εστιατόριο, σε σπίτι φίλων κάποια στιγμή που δεν θα σας βλέπουν άγγιξέ τον στον μηρό του και πες του "σε θέλω τώρα". Ή αν είναι στη δουλειά στείλε του ένα πονηρό μήνυμα ή μια αποκαλυπτική φωτογραφία σου. Θα γυρίσει στην ώρα του!


2. Η ώρα του στριπτίζ. Το έχεις εμπεδώσει πια πολύ καλά πως τα αρσενικά είναι οπτικά όντα και το καλύτερο προκαταρκτικό είναι η θέα. Κάνε του στο σπίτι σας ένα αργό, αισθησιακό χορό καθώς βγάζεις τα ρούχα σου στο φως των κεριών. Αν είσαι πολύ ντροπαλή για αυτό ένα ποτήρι κρασί θα σε κάνει να χαλαρώσεις.

3. Φίλησέ τον στα χείλη, φίλησέ τον απαλά. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί στο κομμάτι των προκαταρκτικών με ένα αργό, μεγάλης διάρκειας, παθιασμένο φιλί καθώς έχει πάντα το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε όλους τους άντρες. Ξεκίνησε με μικρά φιλιά και μετά με ένα παθιασμένο. Ολοκλήρωσε με υγρά φιλιά σε όλο το σώμα.

4. Ποιος είναι το αφεντικό εδώ; Οι άντρες θέλουν οι γυναίκες τους να παίρνουν τον έλεγχο στην κρεβατοκάμαρα. Μπορείς να ανέβεις πάνω του και να του πεις ότι θα κάνετε ότι θες εσύ διαφορετικά δεν έχει τίποτα!

5. Μασάζ. Κλασικό, αισθησιακό και πετυχημένο προκαταρκτικό που χαλαρώνει και τους δύο. Βάλε στο σκηνικό αρωματικά κεριά, λάδια, μουσική και σωστή θερμοκρασία.

6. Κοίτα μπαμπά, χωρίς χέρια. Παίξτε ένα παιχνίδι με μοναδικό κανόνα να κάνετε ότι θέλετε ο ένας στον άλλον χωρίς χέρια. Η πρόκληση το κάνει πιο ενδιαφέρον και πιο διασκεδαστικό.

7. Καθρέφτης στον τοίχο. Αν το αντέχεις πάρε ένα μεγάλο καθρέφτη και βάλε τον απέναντι από το κρεβάτι σου (μετά μετακίνησέ τον γιατί είναι κακό feng shui). Είναι περιττό να σκεφτείς τι θα πάθει ο καλός σου όταν του δώσεις τη δυνατότητα να σε βλέπει γυμνή στον καθρέφτη καθόλη τη διάρκεια.

8. Παγωμένη αναπνοή. Η θερμοκρασία παίζει σημαντικό ρόλο στη διέγερση. Ξάπλωσέ τον και με ένα παγάκι που θα έχεις στο στόμα σου διαπέρασε κάθε σημείο του. Η αλλαγή θερμοκρασίας από ζέστη σε κρύο θα τον τρελάνει.


Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: