Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Διοικητής Νοσοκομείου Χαλκιδικής: Στο τέλος του έτους αποδεσμεύονται τα Κ.Υ και τα Περιφερειακά Ιατρεία από το Νοσοκομείο

Ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής κ. Μπισχινιώτης Ιωάννης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων των 9.00 μ.μ. στις 17/10 της T.V. Super Χαλκιδικής στον δημοσιογράφο κ. Σταθώρο ανέφερε.
Τέλος του χρόνου τα Κέντρα Υγείας, τα Περιφ. Ιατρεία και τα δύο Πολυδύναμα Ιατρεία Ιερισσού και Συκιάς, αποδεσμεύονται από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, οπως σε όλη την Ελλάδα. Το Κ.Υ. Ν. Μουδανιών έχει είδη αποδεσμευθεί. Θα ανήκουν απευθείας στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια ώς ΠΕΔΥ.


Αυτό σημαίνει ότι παύει η ¨συνεργασία¨ του Νοσοκομείου με το ΠΕΔΥ σε προσωπικό , υλικό, επισκευές και θα έχουν άλλο προϋπολογισμό.
Για την νέα πτέρυγα που δεν λειτουργεί η οποία αποτελείται από τα τμήματα Παθολογικής - Πνευμονολογικής, Χειρουργείων , Εντατικής και Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και είναι πλήρως εξοπλισμένη λόγω ΕΣΠΑ, δεν θα λειτουργήσει επειδή δεν υπάρχει προσωπικό ( Ιατρικό και Νοσηλευτικό ) .

Ζήτησε τέσσερις Εντατικολόγους και 6 ως 8 νοσηλευτές αλλα προς το παρόν τίποτε. Μάλιστα ανέφερε ότι βοηθούν και οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές ( σε τι κ. Διοικητά σε λόγια συμπαράστασης; Την βοήθεια στην πράξη την προσέφεραν ήδη ψηφίζοντας νόμους διάλυσης της Υγείας ).
Για τις νέες αίθουσες των Χειρουργείων , υπάρχει θέμα προσβασιμότητας !!

Η Παθολογική και η Πνευμονολογική κλινική η οποία υπολειτουργεί ,στεγάζονται στο παλιό κτήριο. γιατί δεν μεταφέρονται στην Νέα Πτέρυγα;
Δεν αγοράσθηκαν ακόμα οι κουρτίνες που έλειπαν όπως είπε την προηγούμενη φορά; Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για κουρτίνες ;
Το παγκάρι από το εκκλησάκι, θα βοηθήσει και αυτό.

Επίσης ο Διοικητής ανέφερε και για τον βιολογικό του Νοσοκομείου που δεν υπάρχει. Βέβαια καμία ευθύνη δεν έχει , τόσο χρόνια κανείς δεν φρόντισε για την κατασκευή του.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: