Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Υποκριτές και αναρμόδιοι για ζητήματα ποιότητας ζωής

Οι προαναγγελθείσες ανησυχίες μας επιβεβαιώθηκαν για την στάση των περιφερειακών συμβούλων της διοίκησης Τζιτζικώστα στο θέμα της γνωμοδότησης για τις τροποποίησης των αποφάσεων έγκρισης περιβαλλοντικών όρων, της δήθεν αναβάθμισης των “κεραιοδιατάξεων” αλλά επί της ουσίας παραχώρησης αδειών και νομιμοποίηση των αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές του Ασκού, στα Πετροκέρασα, στην Αρέθουσα και την Κορώνεια στους δήμους Λαγκαδά και Βόλβης.

Ενώ οι τοποθετήσεις των περιφερειακών παρατάξεων της Π.Κ.Μ. στην Μητροπολιτική επιτροπή ήταν καυστικές ως προς το ότι το προϊόν του θέματος αποτελεί φωτογραφική διάταξη, αλλά και ότι στηρίζεται σε αντίστοιχες μεταβατικές διατάξεις νόμων με σκοπό να νομιμοποιηθούν τέτοιες παράνομες δραστηριότητες καθώς άλλα περιγράφουν οι εισηγήσεις, άλλα συμβαίνουν στην περιοχή και οι αυτοψίες όταν γίνονται οδηγούν σε πρόστιμα στα μέτρα των εταιρειών.

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι η υποκρισία ορισμένων πως δεν έχει κανένα εφαρμοστικό λόγο η ψήφος τους παρά μόνο γνωμοδοτικό… Και το μπαλάκι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης… καθώς είμαστε άμοιροι ευθυνών.

Όποιος δηλώνει αναρμόδιος σε ζητήματα που αφορούν την ποιότητα ζωής και την υγεία των ανθρώπων της συγκεκριμένης περιoχής αλλά και ευρύτερα,μας βάζει σε σκέψεις για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό!!
Όποιος αντιλαμβάνεται τον εαυτό του διακοσμητικό στον χώρο, ας κάνει την έκπληξη σεβόμενος τον κόσμο που τον ψήφισε και ας παραιτηθεί παραδεχόμενος ότι είναι ανίκανος να υπερασπιστεί τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας.


Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος 
Εκπρόσωπος Τύπου παράταξης "Συμμετέχω" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: