Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Εννιά συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Κ. Μακεδονία

Στο πλαίσιο ελέγχων από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονία συνελήφθησαν συνολικά 9 άτομα, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Πέλλας, Σερρών και Χαλκιδικής, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Αναλυτικά συνελήφθησαν:....

1 αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από την ελληνική επικράτεια σε μία μη νόμιμη μετανάστρια. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος Ιρακινός προσήλθε για έξοδο από την ελληνική επικράτεια και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε επιβιβάσει μία μη νόμιμη μετανάστρια. Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε επιβιβάσει μία ομοεθνή του, η οποία κατείχε και επέδειξε ένα διαβατήριο Αρχών Ιράκ και μία άδεια παραμονής Αρχών Γερμανίας, τα οποία είναι γνήσια, πλην όμως ανήκουν σε άλλο πρόσωπο.
2 αλλοδαποί, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας και Χαλκιδικής, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου, ενώ σε βάρος ενός εκ των ανωτέρω εκκρεμούσαν και καταδικαστικές αποφάσεις και
6 αλλοδαποί, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Πέλλας και Σερρών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ επιπλέον για έναν από τους παραπάνω σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: