Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πόσα να αντέξουμε;; Παπαβασιλείου και Απέργη "ανέβασαν τη θερμοκρασία"!!


ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!! Πόσα να αντέξουμε;; Παπαβασιλείου και Απέργη με ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ στην ίδια εκδήλωση και

Το βράδυ της Τετάρτης διοργανώθηκε το μεγάλο fashion show των Mi-Ro στο Bus Garage στο κέντρο και πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρών και όπως είναι λογικό, όταν παρευρίσκεσαι σε τέτοιες εκδηλώσεις οφείλεις να εναρμονίζεσαι. Αυτό σημαίνει ότι όλοι επέλεξαν να ντυθούν όσο πιο σωστά γίνεται, έδωσαν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια  και φρόντισαν να είναι στυλάτοι. Για την Έλενα Παπαβασιλείου και τη Θωμαή Απέργη η προσοχή δόθηκε αλλού.

Η λεπτομέρεια για τις δύο κυρίες ήταν στο πόσο κοντό θα είναι το μίνι και πόσο πολύ θα φαίνονται τα πόδια τους. Για την ακρίβεια φαίνονταν από κάτω μέχρι πάνω, στο όριο της αποκάλυψης του εσωτερικού τους κόσμου. Η μεν Έλενα επέλεξε μια ασύμμετρη φούστα και όσο ήταν καθιστή είχε τα πόδια της σταυροπόδι για να φανεί ένας από τους λόγους που βρίσκεται στην κορυφή των ανδρικών προτιμήσεων, παρά το ίχνος κυτταρίτιδας. Η δε Απέργη έβαλε ένα φόρεμα με σκίσιμο και επέλεξε την ίδια στάση, σταυροπόδι δηλαδή, γιατί τα είχε σε διάσταση τότε το εσώρουχο της θα το είχε δει όλη η παρέα της βραδιάς.
toratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: