Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Ένδεκα (11) επιθέσεις με καυστικό οξύ σε ΙΧ  εργαζομένων της "Ελληνικός Χρυσός" σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ στην Ιερισσό.

Πολλά από τα θύματα τα χθεσινών επιθέσεων έχουν ξαναβρεθεί σ' αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα για έναν εργαζόμενο ήταν η 5η συνεχή φορά (!!!) που ο ίδιος ή άλλο μέλος της οικογένειας του..... πέφτουν θύματα τέτοιου είδους επίθεσης.





Μάλιστα μια εξ αυτών των επιθέσεων ήταν και εμπρηστική, καθώς στις 5 Ιουνίου του 2013 είχε προκληθεί έκρηξη από αυτοσχέδιο μηχανισμό στο όχημα του πατέρα του.

Φώτο από την εμπρηστική επίθεση τον Ιούνιο του 2013
Στις άλλες τρεις περιπτώσεις ο δράστης ή οι δράστες ειχαν πετάξει μπογιές τόσο στο όχημα του μεταλλωρύχου όσο και σε εκείνο που του είχε δοθεί από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για να μπορεί να μετακινείται, εως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές που είχε υποστεί το δικό του.
 
Προχθές, πάλι στην Ιερισσό ένας εργαζόμενος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι πήγε στο σπίτι "συνοδεία" ατόμων που κρατούσαν ρόπαλα και τον απειλούσαν για τη ζωή του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: