Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Θρήνος για τον 27χρονο Θεόδωρο που "χάθηκε" στα νερά του Βοσπόρου

Είχε εξαφανιστεί από τις 25 Αυγούστου και φίλοι και συγγενείς έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον εντοπίσουν. Ο Θεόδωρος Μαστικόπουλος, Έλληνας της Κωνσταντινούπολης, χάθηκε για πάντα στα νερά του Βοσπόρου και οι συγγενείς του το διαπίστωσαν με τον πιο σκληρό τρόπο!

Η τουρκική αστυνομία έκανε τα πάντα για να εντοπίσει το νεαρό Θεόδωρο. Μέχρι που εξέτασε τις κάμερες ασφαλείας. Είδαν ένα νεο άνθρωπο να ανεβαίνει στην γέφυρα και να πέφτει στο κενό. Το βίντεο έδωσαν οι αρχές στην οικογένειά του προκειμένου να τον αναγνωρίσει. Οι στιγμές ήταν τραγικές.




Οι φίλοι του τον φώναζαν Τεό και τον είχαν δει τελευταία φορά σε εμπορικό κέντρο στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Το τελευταίο του μήνυμα ήταν ένα post στο twitter: Εγραψε: «Το να πετάς θα πρέπει να είναι όμορφο».

Τα social media στην Τουρκία έχουν πάρει φωτιά μετά την τραγική είδηση του θανάτου του νεαρού Θεόδωρου. Ειδικά στο twitter φίλοι αλλά και άνθρωποι που χωρίς να τον ξέρουν αγωνιούσαν για την τύχη του τον αποχαιρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: