Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Στο Porto Carras Grand Resort η διοργάνωση του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου

Ήταν το 1978 όταν για πρώτη φορά στο θρυλικό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort της πανέμορφης Χαλκιδικής, διοργανώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, με τον τότε ιδιοκτήτη Γιάννη Καρρά να συμμετέχει σε αυτό. Έκτοτε ο θεσμός καθιερώθηκε λαμβάνοντας παγκόσμιες διαστάσεις και στις άρτιες εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς διοργανώθηκαν το 1986 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Γυναικών, το 1987 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νέων και το 1991 το Παγκόσμιο.....
Πρωτάθλημα Guarter Ton. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Πόρτο Καρράς από το 1995 έχει ιδρύσει τον δικό του Ναυτικό Όμιλο, όπου με επιτυχία κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του διοργανώνει το Κύπελλο Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Νέων.





Με συνοδοιπόρους τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, από τη Κυριακή 27 Ιουλίου έως το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014, διοργανώνεται στο Porto Carras Grand Resort το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος, με συμμετοχή περίπου 25 σκαφών με πλήρωμα maximum 8 ατόμων, που θα ελλιμενιστούν στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, Μαρίνα του Πόρτο Καρράς.


Το πρόγραμμα των ιστιοδρομιών θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο offshore στο Βόρειο Αιγαίο και διαδρομές ελεγχόμενου στίβου και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο Κόλπο. Οι αγώνες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ιστιοπλόων από όλα τα μέρη της Ελλάδος, ενώ αναμένεται το υψηλό επίπεδο συμμετεχόντων, δεδομένου ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή νικητές παγκόσμιων και πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Διεθνή ΜΜΕ με αθλητικές ανταποκρίσεις, θα καλύψουν τόσο τους αγώνες, τις βραβεύσεις όσο και την συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις, μέσα από το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort.


Tα πληρώματα με τους συνοδούς και οι θεατές που θα παραβρεθούν στο συγκρότημα για τις εκδηλώσεις, θα παρακολουθήσουν τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες και θα εξυπηρετηθούν άριστα στις υπερσύγχρονες μονάδες του Porto Carras Grand Resort, αφού έχει προγραμματισθεί να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στα lagoons του ξενοδοχείου Μελίτων, στα εστιατόρια της Μαρίνας αλλά και στα μοναδικής ομορφιάς λιμανάκια του συγκροτήματος. Οι ημερήσιες απονομές των αγώνων θα γίνουν στο Kohi Beach Bar, ενώ η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στη Porto Carras Marina.


Οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις περιπατητικές διαδρομές μικρής, μεγάλης και πολύ μεγάλης δυσκολίας εντός του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, τις αθλητικές εγκαταστάσεις όπως τέννις, γκολφ, ιππικό και καταδυτικό όμιλο, θαλάσσια σπορ, νεροτσουλήθρες και θαλάσσιο πάρκο, ποδηλασία, γήπεδα 5Χ5, γήπεδα beach volley και μπάσκετ καθώς και να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία οινογνωσίας εκλεκτών οίνων του Κτήματος Πόρτο Καρράς στην αίθουσα ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ του υπερσύγχρονου Οινοποιείου του.


Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Porto Carras Grand Resort, διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την μοναδικότητα στην διοργάνωση μεγάλου βεληνεκούς Ιστιοπλοϊκών αγώνων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: