Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ

Όταν χαρακτήρισα «επικίνδυνους και φονιάδες» ΟΛΟΥΣ αυτούς που θέλουν να λέγονται Ελληνική Κυβέρνηση, έσπευσαν αμέσως πολλά κομματόσκυλα να με φάνε, γιατί «δεν μιλούσα με σεβασμό» για τη λατρεμένη τους κυβέρνηση….
Να σεβαστώ ΠΟΙΟΥΣ και ΤΙ:....

Εκείνους που δεν με σέβονται (κι αυτό είναι το λιγότερο);
Εκείνους που πρόδωσαν έναν ολόκληρο λαό, και τον ξεπούλησαν στα ξένα σκλαβοπάζαρα;
Εκείνους που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ τους Έλληνες να χρωστούν για δέκα ζωές; Εκείνους που σκότωσαν τα όνειρα των παιδιών μου, και τους Έκλεψαν το αύριο;
Θα μπορούσα να γράφω εβδομάδες για όλα τα «καλά» που μας φιλοδώρησε η ερμαφρόδιτη κυβέρνηση (κατά τα άλλα), η κυβέρνηση των προσκυνημένων, και που μόνο για…. σεβασμό δεν είναι.
Τα «πειράματα» τους δεν έχουν τελειωμό, και οι «κύριοι» αδιαφορούν για τα αποτελέσματα, η μάλλον τις συνέπειες των πειραμάτων που κάνουν με πειραματόζωα ΟΛΟΥΣ εμάς.
Και πάμε στις «περικοπές» που κάνουν, για να … «συμμαζέψουν» και καλά την οικονομία. Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΛΩΝ, είναι εκείνες στην ΥΓΕΙΑ με ΟΛΕΘΡΙΑ αποτελέσματα.
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ τη χώρα, όχι μόνο να μην τολμά κανείς να αρρωστήσει, αλλά και τους χρόνια πάσχοντες να ετοιμάζουν…. διαθήκες και αυτό δεν είναι υπερβολή.
Πάμε σε ένα άρθρο που δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ είναι αυτοί που αποφασίζουν για τις ζωές μας.
Ο Ηλίας Βογιατζής, παρουσιάζει την τρομακτική κατάσταση που δημιουργείται με τα «όρια (πλαφόν) συνταγογράφησης» σε μια μόνο ομάδα ασθενών από τις πολλές…
«127 ευρώ το όριο για τα φάρμακα της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας!
Το μέτρο των ορίων φαρμακευτικής δαπάνης συνταγογράφησης ανά ασθενή δημιουργεί αντιδράσεις και προβληματισμούς κυρίως στους ασθενείς που πάσχουν από σπάνια ή σοβαρά νοσήματα και χρήζουν θεραπείας με εξειδικευμένα φάρμακα που ανήκουν στον κατάλογο της παρ.2, άρθρο 12 του Ν.3816/2010, δηλαδή στα φάρμακα που θεωρούνται υψηλού κόστους. 
Τα υπάρχοντα όρια ανά γιατρό δεν μπορούν να καλύψουν τη συνταγογράφηση τέτοιων φαρμάκων που συνήθως  είναι υψηλού κόστους.  Π.χ. όλα τα φάρμακα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας είναι φάρμακα υψηλού κόστους (>500€), ενώ ο στόχος για τον νευρολόγο στην Αθήνα είναι μόλις 127,06€.  
Η εφαρμογή  του μέτρου για τους ασθενείς με σπάνια ή σοβαρά νοσήματα μπορεί να οδηγήσει τους γιατρούς σε άρνηση συνταγογράφησης πλήττοντας σοβαρά την υγεία των ασθενών, ενώ αν οι γιατροί συνεχίσουν να συνταγογραφούν αυτά τα φάρμακα θα υπερβαίνουν συνεχώς το όριο συνταγογράφησης  και θα καλούνται από τον ΕΟΠΥΥ να αιτιολογήσουν το προφανές.
Το παράδειγμα στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας
Η ΣΚΠ παρακολουθείται κυρίως από εξειδικευμένους νευρολόγους (νοσοκομειακούς & ιδιώτες) που είναι συγκεκριμένοι σε κάθε περιοχή. Τα όρια συνταγογράφησης υπολογίστηκαν στο σύνολο των νευρολόγων και κανονικοποιήθηκαν απορρίπτοντας τυχόν αποκλίσεις από το μέσο όρο.
Έτσι το όριο των 127,06€ δεν επαρκεί για τον νευρολόγο ο οποίος παρακολουθεί ως επί τω πλείστον ασθενείς με ΣΚΠ δεδομένου ότι  τα φάρμακα αυτά είναι υψηλού κόστους (>500€).Βογιατζής Ηλίας»
Να συμπληρώσω εδώ, πως η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, πολλές φορές «συνοδεύεται» και από άλλα συμπτώματα των οποίων τα φάρμακα οι ΑΣΧΕΤΟΙ που κάνουν τις λίστες ΔΕΝ δικαιολογούν. Έτσι μια μικρολεπτομέρεια που ο κόσμος δεν γνωρίζει. Μπορείτε φίλοι μου να φανταστείτε τι θα γίνει από δω και πέρα αν δεν αλλάξει αυτό το παράλογο μέτρο; Διέταξαν τα «αφεντικά» τους έλληνες υπαλλήλους να κάνουν περικοπές, και αυτοί ξεκίνησαν από την υγεία. Οι ΑΣΘΕΝΕΙΣ θα πληρώσουν (πάρα πολλοί πλήρωσαν ήδη) με τις ζωές τους τα «πάρτι» τόσων χρόνων στην υγεία που έκαναν γιατρούς, πολιτικούς, φαρμακοβιομήχανους και παρατρεχάμενους να θησαυρίσουν, αλλά και τα τωρινά, πάλι με τις ίδιες «συμμετοχές». Ο κύβος εριφθη, οι αποφάσεις παρθήκαν.
ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ.
Τι θα κάνουν χωρίς φάρμακα; Χωρίς τα όποια βοηθήματα που τα σφάζουν στα ΚΕΠΑ;
Θα πεθάνουν και θα μας γλυτώσουν από το να τους πληρώνουμε.
Βάλτε λοιπόν πλαφόν στη συνταγογράφηση, αυξήστε και τις τιμές των φαρμάκων 120%, και θα ησυχάσουμε μια και καλή από όλους αυτούς τους μισερούς αλλά και για να παρουσιάσουμε στα αφεντικά μας και ΝΕΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.
Αδέλφια ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ. ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τους ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: