Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Φεστιβάλ Βαρβάρας 2014

Το Φεστιβάλ Βαρβάρας πραγματοποιείται  στη Βαρβάρα Χαλκιδικής και είναι μια προσπάθεια χρόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας, που με μεράκι φροντίζει για την επαφή του τόπου με το “σήμερα” μιας και η Βαρβάρα βρίσκεται σε ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής.

Γνωστοί καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις. Ανάμεσα τους οι Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, Ορφέας Περίδης, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Ζερβουδάκης, Μαριώ, Χρόνης Αηδονίδης, Γιάννης Χαρούλης, Χαϊνηδες, Παύλος Παυλίδης, Αγγελάκας.


 

Από 31/7 έως 2/8 μπορείτε να κάνετε μία βόλτα στο καταπράσινο χωριό μας (600μ. υψόμετρο), να δείτε όλες τις ομορφιές της φύσης, να απολαύσετε τις τοπικές λιχουδιές καθώς και όλα τα μουσικά σχήματα που με πολύ προσοχή και αγάπη οι διοργανωτές του φεστιβάλ θα επιλέξουν.

Πρόγραμμα

Πέμπτη 31/7:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ - ΙΜΑΜ BAILDI - Φ. ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ & ΒΑΓΓ. ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

Παρασκευή 1/8:
Λ. ΜΠΑΛΑΦΑΣ - Ν. ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ - Δ. ΒΑΒΛΙΑΡΑΣ & Γ. ΜΙΧΑΗΛ

Σάββατο 2/8:
ΕΛ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ & ΑΛΚ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - Μ. ΛΙΔΑΚΗΣ - Β. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: