Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ανανεώνουν Γλύκος- Κλάους

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ο κύκλος των διαπραγματεύσεων την ΠΑΕ με δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Στον Δικέφαλο σύμφωνα με το inpaok, αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Αθανασιάδη και Γλύκο, δύο παικτών που όχι μόνο τα....
συμβόλαια του λήγουν την νέα σεζόν -κάτι που σημαίνει ότι μπορούν τον χειμώνα να συμφωνήσουν με άλλον σύλλογο- αλλά είναι και  από τους πιο χαμηλόμισθους της ομάδας!
Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανταμείψει τους δύο παίκτες αλλά και να τους «δέσει» με τους Γλύκο και Αθανασιάδη να αγωνίζονται για «λίγα λεφτά» σε σχέση με τα όσα προσφέρουν αλλά και με  αυτά που παίρνουν άλλοι ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με το τρέχον συμβόλαιο του Κλάους που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πληρώνεται 150.000 ευρώ ετησίως ενώ του Γλύκου δεν ξεπερνάει τα 90.000 ευρώ.
Τα θέματα των δύο παικτών δεν έχουν ξεκαθαρίσει ως τώρα λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην ΠΑΕ αλλά και τους συνεχόμενους αγώνες στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: