Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο Γιώργος Γκιλής Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας του Συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”



Δημοτικός Συνδυασμός
“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
Λόγω ενός περιστασιακού προβλήματος της υγείας μου, του οποίου η θεραπευτική αγωγή συμπίπτει χρονικά με την προεκλογική περίοδο, αναθέτω την ηγεσία του Συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” στον Γιώργο Γκιλή, αρκούμενος στην υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου.
Η συγκυρία αυτή καταδεικνύει με τον πλέον αναμφισβήτητο τρόπο την αγαστή συνεργασία και των δυο μας αλλά και την ειλικρινή μας πρόθεση να....
θέσουμε την κοινή μας προσπάθεια για τον Δήμο Νέας Προποντίδας πάνω από την προσωπική μας προβολή.
Ο Συνδυασμός μας συνεχίζει ακάθεκτος και αρραγής τον αγώνα με επικεφαλής τον Γιώργο Γκιλή και όλους εμάς στο πλευρό του.
Καλώ τους δημότες μας να συστρατευθούν μαζί μας.

Ανδρέας Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Νέας Προποντίδας



Δημοτικός Συνδυασμός
“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΛΗ
Αφού ευχαριστήσω τον Ανδρέα Παπαγιάννη και τους ανθρώπους του συνδιασμού για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, αναλαμβάνω την ηγεσία του Συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”, συνεχίζοντας με την ίδια θέρμη και αποφασιστικότητα τον αγώνα για την ευόδωση των κοινών μας στόχων.
Υπόσχομαι στους συνεργάτες μου και στους δημότες μας ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το όραμά μας για την αναγέννηση του Δήμου Νέας Προποντίδας να γίνει πραγματικότητα.

Γιώργος Γκιλής
Υποψήφιος Δήμαρχος
Νέας Προποντίδας

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας και της κοινής προσπάθειας χωρίς εγωισμούς.
Συγχαρητήρια και στους δυο σας.Ο Δήμος είναι δικός σας και εμείς μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας! Αυτό θα πει συνεργασία... Τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα μαζί. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προχωράμε για το καλό του τόπου μας! Όλοι μαζί για μια ενιαία Προποντίδα χωρίς διακρίσεις. Στηρίζουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτα ειναι για τωρα αλλα δεν ειδαμε και τιποτα ακομα.περιμενουμε..

Ανώνυμος είπε...

Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η σημερινή υπέρβαση κάνει τον συνδυασμό πραγματικά ανεξάρτητο, πόλο έλξης και για άλλες δυνάμεις που θα τον ενισχύσουν και θα τον ισορροπήσουν. Όλοι μαζί για την πρώτη Κυριακή!

Ανώνυμος είπε...

Ανδρεα, περαστικα σου.Το ηθος σου ειναι γνωστο σε ολους και σημερα στη δυσκολη αυτη στιγμη σου δειχνεις μεγαλη δυναμη ψυχης , που οι απεναντι σου δεν ξερουν τι σημαινει!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο συγχαρητήρια τα Σημανδρα είναι μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

μεγαλη κοροιδια ρε παιδια!!εδω και εναν μηνα ο κ.Παπαγιαννης μια αποχωρουσε μια δεν αποχωρουσε!!το ειχαν κανονισει κ μας δουλευαν!!!να δειτε που πριν κατατεθει το ψηφοδελτιο θα αποχωρησει κ απο υποψ.δημοτικος συμβουλος!!ειδε οτι δεν τον επερνε κ εβαλε τον κ.Γκιλη!!ουτε αυτος θα κανει τιποτα βεβαια μια κ εχει 13 ατομα μονο δικα του....γιατι του Παπαγιαννη ενας ενας αποχωρουν!

Ανώνυμος είπε...

6:57 δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή είσαι εγκαθετος του τσουφοχωριου? Ή μήπως καραπληκτος απληρωτος ? Κοροιδο είσαι και φαίνεσαι!

Ανώνυμος είπε...

βρε κοπρίτη 6.57 δεν βλέπεις τον δικό σου συνδυασμό που έχεις μαζέψει όλους τους μπαρόβιους ..

Ανώνυμος είπε...

Να ταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα λέει μια παροιμία! Νομιζω μόνο γέλια μπορει να προκαλέσει το σχόλιο των 6.57