Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παρουσίαση της υποψ.περιφ.συμβούλου Χατζησταματίου Λεμονιάδου Ελευθερίας

Μία νέα δυναμική παρουσία προστέθηκε στον συνδυασμό του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Κυρίου Στέλιου Βαλιάνου. Πρόκειται για την επιχειρηματία Χατζησταματίου Λεμονιάδου Ελευθερία από την Ουρανούπολη.
Η κυρία Χατζησταματίου ασχολείται εδώ και τριάντα χρόνια στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών της Ουρανούπολης. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεμονιάδη και έχει δυο γιούς. Η επιλογή αυτή έγινε για να λειτουργήσει σαν αντίβαρο στην τεταμένη κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Β.Α.Χαλκιδική. Με δήλωση της η κυρία Χατζησταματίου ευχαρίστησε τους κυρίους Ιωαννίδη και Βαλιάνο για την τιμή που της έκαναν να είναι μαζί τους, σε ένα δυναμικό και ελπιδοφόρο για όλη τη Μακεδονία συνδυασμό, που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά κυρίως της Χαλκιδικής στην οποία η κυρία Χατζησταματίου ζει και εργάζεται. Συγχρόνως ευχαρίστησε και όλους όσοι τη βοηθούν σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου και της Κεντρικής Μακεδονίας ευρύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: